Winkelwagen
0
0 producten
€0,00
Afrekenen
Vink Gratis bezorging
Vink Niet goed, geld terug
Vink Veilig winkelen
Vink Grote collectie merkschoenen

Retourneren

.

Retourformulier

U kunt via deze link het retourformulier downloaden van onze webshop.

Wat u moet weten over retourneren

Wanneer u via onze webwinkel een bestelling doet, heeft u als koper het recht om de door u aangekochte artikelen binnen 14 werkdagen na verzenden te retourneren. Dit is echter alleen mogelijk als u als koper vooraf Onlinemerkschoenen.nl heeft gecontacteerd over uw retournering. Nadat wij de retournering hebben ontvangen, zullen we er zorg voor dragen dat het orderbedrag minus de verzendkosten zal teruggestort worden op uw rekening waarmee u betaald heeft.

Herroepingsrecht:

1 De consument heeft de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen.
Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.

2 Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.
Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.
Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijk instructies.

Kosten in geval van herroeping:

1 Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht komen de kosten van de retourzending voor eigen rekening.

Belangrijk om te weten dat retourneren niet mogelijk is wanneer:
- de schoenen zijn gedragen.
- de originele verpakking ontbreekt.
- de koper zelf een gebrek aan het gekochte heeft proberen op te lossen.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Bij retourzendingen bent u als koper zelf verantwoordelijk. Wij gaan er dus zonder meer vanuit dat u als koper de aangekochte artikelen op dezelfde wijze aan ons retourneert. Indien nodig verzekerd. Franco en rembourszendingen worden door Onlinemerkschoenen.nl handelend onder de naam Smit Schoenmode nooit geaccepteerd.

Wellicht ten overvloede wijzen we u erop dat we nooit garantie kunnen geven op de lak, de ritsen, neuzen van schoenen/laarsen, bepaalde applicaties en artikelen uit de opruiming.

Met bovenstaande informatie willen we u zo goed mogelijk informeren voordat u uw aankoop doet op Onlinemerkschoenen.nl.

 

Wat moet u weten over verzending en verzendkosten

Na ontvangst van uw bestelling worden uw artikelen binnen 4 werkdagen door TNT opgehaald. Daarna worden de artikelen op het door u aangegeven afleveradres bezorgd. Wanneer bestelde artikelen een langere levertijd hebben dan 5 werkdagen zullen we u hierover tijdig berichten via e-mail of telefoon.

Mocht het zo zijn wanneer bestelde artikelen niet meer leverbaar zijn, laten wij dit zo spoedig mogelijk aan u weten. Samen met u zoeken we dan naar een passende oplossing hiervoor.

Alle door u bestelde artikelen worden gratis bij u thuisbezorgd ongeacht het orderbedrag. Zo bent u ervan verzekerd dat de artikelprijs van alle artikelen ook de prijs is die u daadwerkelijk betaald. Wel zo gemakkelijk. 

 

Consument heeft recht op volledige terugbetaling

De consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die hij heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat hij ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten zoals administratiekosten die hij of zij heeft betaald terug moet krijgen als de bestelling in zijn geheel wordt geannuleerd.

Dit geldt alleen als de consument van de hele verkoop afziet. Als maar een deel van de bestelling wordt geretourneerd, dan hoeven de bezorgkosten niet te worden terugbetaald.  

Consument mag aankoop binnen veertien dagen annuleren

Alle artikelen, ook die in de uitverkoop en gepaste kleding, mag een consument terugsturen. Dit recht mag niet beperkt worden om “andere redenen dan de wettelijke”. Een koper heeft een bedenktijd van veertien dagen. Als de webwinkel de annulering binnenkrijgt, moet binnen veertien dagen het bedrag worden terugbetaald. De koper moet binnen veertien dagen de producten terugsturen.  

Betaalmiddel

 

De hoofdregel is dat een consument geld terugkrijgt als er ook met geld is betaald. De webwinkel mag alleen terugbetalen met een tegoedbon als de consument hier heel expliciet mee heeft ingestemd of zelf met een tegoedbon heeft betaald. Dit geldt ook voor online aankopen in de uitverkoop.

 

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Onlinemerkschoenen.nl gemakkelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Verberg deze melding