Winkelwagen
0
0 producten
€0,00
Afrekenen
Vink Gratis bezorging
Vink Niet goed, geld terug
Vink Veilig winkelen
Vink Grote collectie merkschoenen

Algemene Voorwaarden

.

Regels met betrekking tot retourneren:

  1. De consument mag de aankoop binnen 14 dagen na ontvangst van het product retourneren.
  2. De webshop dient binnen 14 dagen na het moment van retourmelding de aankoopsom inclusief de heen-verzendkosten ( van de webshop naar de klant) te crediteren.
  3. Op de website mag dus niet worden vermeld dat alleen het aankoopbedrag wordt terugbetaald;
  4. De retourverzendkosten( van de consument naar de webshop) komen wel voor rekening van de consument. Dit dient u wel duidelijk te vermelden op uw webshop anders dient u deze kosten ook nog te vergoeden.
  5. De webwinkel moet terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de consument heeft betaald
  6. Terugbetalen met een tegoedbon mag niet. Dit is alleen toegestaan als ook is betaald met een tegoedbon.
  7. Consument moet een mogelijkheid hebben om 50% van het bedrag achteraf te betalen. Hiervoor kan Afterpay, Klarna, Billink of de onder rembours verzending aan worden geboden.


’U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

'De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Onlinemerkschoenen.nl gemakkelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Verberg deze melding